I began this project in mid March 2015 and only recently had the pleasure of completing it. There were several renovations that occurred during this time. One of the areas that required a lot of work was the sun room. The original tile floor was used as a shallow fountain base. After the tile was removed, the floor had to be leveled with concrete, which took many loads to accomplish. Another minor area of renovations was the entry. The original green, marble façade of the fireplace was updated with a sleeker, white tile. Charcoal, slate tile was used to update the hearth. The remaining work on the home was cosmetic, with the removal of wallpaper, lighting installations and updates to the paint colors. For furniture, the homeowners brought only the Sunroom sectional and coffee table with them from their apartment in the city. All other furniture, accessories and artwork were purchased for their new “old” home. Enjoy the transformation!

 

BEFORE: DINING ROOM

REVISED 3

 

 

AFTER DINING ROOM:

Touijer02052016-4244Web

 

Touijer02052016-4260Web

Touijer02052016-4272Web

 

 

BEFORE: SUNROOM

revised2

 

AFTER: SUNROOM

Touijer02052016-4339Web

Touijer02052016-4361Web

BEFORE: LIVING ROOM

REVISED 4

 

AFTER: LIVING ROOM

Touijer02052016-4293Web

Touijer02052016-4306Web

Touijer02052016-4314Web

 

BEFORE: ENTRY

REVISED 5

AFTER: ENTRY

Touijer02052016-4326Web

Touijer02052016-4382Web

Touijer02052016-4350Web